Al onze schrijftrainingen volg je in een virtuele classroom: veilig – comfortabel – effectief

Je schrijft al goed maar je teksten zijn nog wat saai. In deze training leer je hoe je je schrijfstijl kunt verbeteren. En de lezer kunt boeien.

Hoe verleid je de lezer? Hoe zet je hem aan tot actie? Je leert het in de training Commercieel schrijven.

Als je je kennis van de Nederlandse taal wilt opfrissen, dan is dit de training voor jou. Je leert hoe je de meest voorkomende taalfouten kunt voorkomen.

De opbrengst van je persberichten valt wat tegen. Hoe oogst je daarmee meer succes? In deze training leer je hoe je ze het beste schrijft. En hoe je wél de aandacht van de pers haalt.

Een (bedrijfs)journalistiek artikel schrijven doe je niet zomaar. Wil je dat de lezers jouw verhaal straks van begin tot eind met plezier lezen én begrijpen? Dat vraagt om een prettige schrijfstijl en een heel heldere structuur.

In deze training leer je wat een eindredacteur allemaal doet met tekst. Wat mag of moet hij doen? Hoe ver mag hij daarbij gaan? Fouten verbeteren is slechts een van zijn taken. Ook de structuur van de tekst verbeteren, koppen en intro’s maken en auteurs feedback geven horen daarbij.

De training Zakelijk bloggen is bedoeld voor iedereen die op een doeltreffende, leuke manier bezoekers naar zijn site wil trekken en bezoekers of klanten wil aanspreken. Daarbij maakt het niet uit of je beginner bent of al langer zakelijke blogs schrijft.

Hoe zorg je ervoor dat de lezers van jouw zakelijke teksten snel de informatie vinden die zij zoeken? Door piramidaal te schrijven. Altijd. Of je nou een rapport schrijft, een beleidsstuk of een mail: met een piramidale opbouw doe je je lezers een groot plezier.