individuele (tekst)coaching

Individuele coaching geven we heel graag. We werken samen met de klant aan zijn of haar eigen teksten en bekijken hoe die beter kunnen of hadden gekund. Daarbij kijken we doorgaans naar meerdere teksten en kunnen we vaak de vinger op de grotere lijn leggen. Wat zou je anders moeten doen om je teksten naar een hoger niveau en een grotere aantrekkelijkheid te krijgen?

online Persoonlijke aandacht

Natuurlijk laten we tijdens het coachen niet alleen maar wat algemene opmerkingen vallen. We kijken echt aandachtig naar wat je geschreven hebt en geven feedback die hout snijdt. Het is ook mogelijk om begeleiding te krijgen bij een tekst waar je nog mee bezig bent. In een uur coaching kunnen we echt veel doen en werken we echt gericht aan jouw eigen schrijfvaardigheid. De prijs? 120 euro per uur incl. btw.

Natuurlijk geven we ook online incompany trainingen

We kunnen een van onze vaste trainingen binnen uw bedrijf of organisatie geven maar het is ook mogelijk dat we een training helemaal op maat maken. Dat wil zeggen dat we hem helemaal aanpassen aan de wensen van de opdrachtgever. We bekijken precies wat u belangrijk vindt en zetten desgewenst tekst uit uw eigen organisatie in als oefenmateriaal. De deelnemers zitten achter hun eigen computer maar nemen toch als groep deel aan de training en leren allemaal hetzelfde. Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte.